Zonnepanelen

Zonnepanelen bieden veel voordelen en zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wist u bijvoorbeeld dat zonnepanelen stroom leveren die goedkoper is dan stroom van het elektriciteitsnet? En dat Klimaatzorg alleen maar kwalitatief hoogwaardige panelen levert, zodat ze een lange levensduur hebben? Bij het plaatsen van de zonnepanelen houden we rekening met uw wensen en verwachtingen. Klimaatzorg heeft twee pakketten aan zonnepanelen. Het grootste verschil tussen de pakketten zijn de power omvormers. Dit zorgt ervoor dat de energie opbrengst van een afzonderlijk zonnepaneel maximaal wordt gebruikt. In tegenstelling tot de zonnepanelen zonder omvormers, waarbij de opbrengst van de zonnepanelen bepaald wordt door het zwakste zonnepaneel.

Bent u overtuigd van de vele voordelen van zonnepanelen? Dan kunt u bij Klimaatzorg terecht voor de totale installatie. Zowel het aanleggen van de zonnepanelen als het werk dat in uw meterkast plaatsvindt. Bij ons betaalt u een all-in prijs en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Vergelijk de twee zonnepanelen pakketten:

Zon Rendement Zon Rendement Plus

Kleur zonnepanelen

Zwart Zwart

Aantal zonnepanelen

10 10

Garantie

10 jaar 12 jaar

Vermogen zonnepanelen

265 wattpiek 265 wattpiek

Omvormer

Goodwe SolarEdge, inc. omvormer

Real-time inzicht in uw opwekte energie

Via Goodwe portal op pc en app Via SolarEdge portal op pc en app.
Opbrengstweergave per paneel.

Systeemvermogen (Wattpiek)

2650 2650

Gemiddelde opgewekte energie eerste jaar (kWh)

2332 2448

Gemiddelde opbrengst eerste jaar

€ 513,- € 539,-

Prijs

€4.184,30 € 4.621,39
Aanvragen Aanvragen

Wij plaatsen uw cv-ketel snel en vakkundig!

CVketelplaatsen.nl, onderdeel van Klimaatzorg, is dé professionele site voor het laten plaatsen van uw nieuwe CV-ketel of uw complete CV-installatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het afsluiten van een all-in abonnement voor het volledige onderhoud van uw CV-ketel of CV-installatie. Heeft u vragen, of wilt u direct bestellen en er snel weer warmpjes bijzitten? Schroom dan niet om u terug te laten bellen, óf ons direct te contacteren via onze website!

 

Meer weten over onze zonnepanelen pakketten?

 

Uw keuze kunnen maken?