Ventilatie

Ventilatie is het beste middel tegen huismijt vocht en schimmels. Maar in de meeste huishoudens wordt niet goed geventileerd. Ramen even open zetten, is lekker fris maar volstaat niet. Een half uur nadat de ramen weer dicht zijn, is die gezonde frisse lucht weer verdwenen. Laat uw mechanische ventilatie daarom goed onderhouden en regelmatig goed reinigen. Klimaatzorg heeft het juiste onderhoudsabonnement voor uw mechanische ventilatie. Uw mechanische ventilatie zuigt lucht uit uw keuken, badkamer en toilet met behulp van een speciale ventilator en afzuigventielen die zich op het plafond bevinden. U kunt met de standenschakelaar zelf regelen hoeveel lucht er wordt afgezogen.

Onderhoud van uw mechanische ventilatie

Het is verstandig om uw mechanische ventilatie goed te laten onderhouden en regelmatig grondig te laten reinigen. Vervuilde luchtkanalen en achterstallig onderhoud zorgen voor minder rendement – en dus voor minder frisse lucht in uw woning. Een slecht geventileerde woonomgeving kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bij Klimaatzorg kunt u kiezen voor een eenmalige reiniging of een service abonnement voor uw mechanische ventilatie.

235/eenmalig
Eenmalige reiniging
  • Reiniging van de luchtkanalen
  • Onderhoud en reiniging van unit en de ventielen
  • Meting van de afzuigcapaciteit
  • Afstelling​ van het systeem en de ventielen
  • Zorgadvies over het juiste gebruik ventilatiesysteem
  • Geen kosten per maand

Wij plaatsen uw cv-ketel snel en vakkundig!

CVketelplaatsen.nl, onderdeel van Klimaatzorg, is dé professionele site voor het laten plaatsen van uw nieuwe CV-ketel of uw complete CV-installatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het afsluiten van een all-in abonnement voor het volledige onderhoud van uw CV-ketel of CV-installatie. Heeft u vragen, of wilt u direct bestellen en er snel weer warmpjes bijzitten? Schroom dan niet om u terug te laten bellen, óf ons direct te contacteren via onze website!

 

Meer weten over het reinigen van uw ventilatie of onze reinigingsservice?

 

Uw keuze kunnen maken?