Service & Onderhoud

Met een Service & Onderhoud abonnement krijgt u tweejaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel. Deze abonnementsvorm kunt u afsluiten ongeacht de leeftijd van uw cv-ketel. Door het onderhoud worden storingen voorkomen en gaat uw cv-ketel langer mee. Mocht u toch een keer last hebben van een storing, dan helpen wij van Klimaatzorg u nog dezelfde dag.

Zorgcheck+

Voor het tijdelijke actietarief van €144,95,- krijgt u bij Klimaatzorg een eenmalige inspectie en onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel. Hierbij controleren we de werking van de cv-ketel, reinigen we de cv-ketel, stellen we de cv-ketel optimaal af. Binnen één uur weet u zo gelijk de status van uw cv-ketel en of het toestel conform de huidige normen functioneert.

144,95/eenmalig
Zorgcheck+
Eenmalige controle & onderhoud
  • 2-jaarlijks onderhoud aan cv-installatie
  • Storing vóór 10.00 uur gemeld, zelfde dag hulp
  • Onderhouds- en voorrijkosten gedekt
  • Inclusief uurloon bij een storing
  • Inclusief materiaalkosten bij storing en/of onderhoud
  • Eenmalige kosten*
    *bijkomende kosten in overleg

Wij plaatsen uw cv-ketel snel en vakkundig!

CVketelplaatsen.nl, onderdeel van Klimaatzorg, is dé professionele site voor het laten plaatsen van uw nieuwe CV-ketel of uw complete CV-installatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het afsluiten van een all-in abonnement voor het volledige onderhoud van uw CV-ketel of CV-installatie. Heeft u vragen, of wilt u direct bestellen en er snel weer warmpjes bijzitten? Schroom dan niet om u terug te laten bellen, óf ons direct te contacteren via onze website!

 

Meer weten over het Service & Onderhoud abonnement of het Zorgcheck+ onderhoudspakket?

 

Uw keuze kunnen maken?