• KLIMAATZORG ZAKELIJK

    Klimaatzorg is een vooruitstrevend en veelzijdig installatiebedrijf, dat actief is binnen diverse takken van de installatietechniek. Al jaren voeren wij zowel kleine als grote, eenvoudige en complexe renovatie en nieuwprojecten uit voor woningbouw, utiliteit en vastgoedontwikkelaars. Wij bundelen onze kennis en ervaring in oplossingen voor onze relaties. Betrouwbare service combineren we met vakmanschap en de juiste respons. 

    Iedere opdracht is maatwerk. We staan naast onze opdrachtgevers en helpen hen om hun doelen te realiseren. Klimaatzorg kan de complete opdracht, van nieuwbouw tot en met renovatie, inclusief technisch beheer, voor u realiseren en in de juiste banen leiden. Vanzelfsprekend hoort daar ook een goede service en de juiste nazorg bij.

    De opdrachten van Klimaatzorg onderscheiden zich mede door de goede communicatie, de strakke planning en de hoge mate van veiligheidsstandaard. Met uitstekende projectbegeleiding waarborgen wij de kwaliteit in alle fases van al onze opdrachten. Het doel van Klimaatzorg is de relatie te ontzorgen en samen het beloofde eindresultaat te behalen. Duidelijke en heldere afspraken dienen hier als HET fundament voor de juiste samenwerking.

    Uw relatie, onze zorg.

    Klimaatzorg zakelijk Klimaatzorg thuis
1
/
3
/