Nieuwe CV-ketel nodig?

CV-ketel kopen inclusief installatie

Zodra cv-ketels ouder dan 10 jaar zijn, neemt de kans op storingen snel toe. Reparatie is vaak duur, waardoor het vaak goedkoper is om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Bij het kopen van een nieuwe cv-ketel verdient u de kosten snel terug, omdat u met een moderne cv-ketel lagere stookkosten heeft.

CV-ketel kopen: wat zijn de kosten?

De prijzen van cv-ketels lopen uiteen. Afhankelijk van het type, merk en vermogen worden de kosten berekend. Klimaatzorg houdt in het advies rekening met uw huidige situatie en wensen. Aanschaf van een nieuwe cv-ketel is bij Klimaatzorg altijd inclusief installatie en het afvoeren van uw oude ketel.

Klimaatzorg pakket en cv-ketel onderhoud

Om uw veiligheid te kunnen waarborgen leveren wij het Klimaatzorg Ketelcheck+ pakket. Dan weet u zeker dat u onbezorgd kunt genieten van warm water en een warme woning. Daarnaast kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten zodat uw ketel zuinig blijft en langer mee gaat. Een onderhoudscontract heeft u al vanaf €75,- per jaar.

Advies bij het kopen van een cv-ketel

Een cv-ketel kopen doet u niet elke dag, wij geven u daarom graag het juiste advies over welke cv-ketel het beste bij uw situatie past. Dit advies is op maat gemaakt en geheel kosteloos en vrijblijvend. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Zie ook CV-ketel advies via WhatsApp.

Wij plaatsen uw cv-ketel snel en vakkundig!

CVketelplaatsen.nl, onderdeel van Klimaatzorg, is dé professionele site voor het laten plaatsen van uw nieuwe CV-ketel of uw complete CV-installatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor het afsluiten van een all-in abonnement voor het volledige onderhoud van uw CV-ketel of CV-installatie. Heeft u vragen, of wilt u direct bestellen en er snel weer warmpjes bijzitten? Schroom dan niet om u terug te laten bellen, óf ons direct te contacteren via onze website!

 

Meer weten over CV-ketels?